Case Study: Korrosjonsbeskyttelse av fiskefartøy

rust-på-dekk.jpg

Oxifree TM198 er 100% miljøvennlig korrosjonsinhibitor levert av Corrosion Solutions Norway AS. Etter en enkel forbehandling kan TM198 påføres raskt og effektivt med bruk av tilhørende maskiner. Den enkle påføringen, det minimale kravet til forbehandling, og de gode garantiene gjør dette til en meget kostnadseffektiv og attraktiv løsning for å bevare metallet lengst mulig.

båten.jpg

Først i Norge

M/S Endre Dyrøy er det første av fiskefartøyene i Norge som har tatt i bruk denne unike korrosjonshemmeren TM198.

Ca 30 utsatte objekter/punkter ble behandlet, hvorav de fleste punktene hadde tydelige tegn på korrosjon i forkant, mens en del andre områder ble behandlet for å være i forkant av kommende korrosjonsangrep.

Se bilder før og etter behandling med Oxifree TM198

Komplett løsning for å stanse og motvirke korrosjon

Cosono tilbyr en komplett løsning for å stanse eller motvirke korrosjon i områder der tradisjonelle løsninger normalt har begrensninger. Typiske bruksområder er steder hvor sandblåsing/nålepikking/maling ikke har tilkomst eller er ønsket brukt, komplekse strukturer som ventiler, flenser, sveisesømmer, mm. I tillegg er TM198 ideelt for bruk på gjennomføringer i dekk, festebraketter, sammenføyning av flere typer metaller som forårsaker galvanisk korrosjon og mange andre steder.


Ønsker du en prat om hvordan vi kan beskytte dine verdier?


Ring en rådgiver:

Rådgiver ringer deg: